DHL Freight, Danmark
Excellence. Simply Delivered.

Hvem er vi?

DHL Freight, Danmark er en del af verdens førende logistikvirksomhed Deutsche Post DHL Group. 

I DHL Freight, Danmark er vi 250+ engagerede medarbejdere der via samarbejde og stor kundeorientering, er med til at gøre en forskel for vores kunder og kollegaer hver dag.

Vi er fordelt på 6 forskellige lokationer i Brøndby, Aalborg, Esbjerg, Viby, Taulov og Padborg. 

Vi ser værdien af diversitet hos vores medarbejdere og lægger vægt på din tilgang til arbejdet og lysten til at bidrage med dine personlige- som faglige egenskaber.

Hvilket job kunne du tænke dig i DHL Freight?

I DHL Freight, Danmark er vi i en positiv udvikling, hvilket betyder, at vi løbende rekrutterer og ansætter medarbejdere.

Vores kompetencer spænder vidt og omfatter funktioner som disponenter, speditører, kundeservicemedarbejdere, terminal- og lagermedarbejdere samt stabsfunktioner. 

Nedenfor finder du blandt andet vores ledige stillingsopslag med direkte link til vores interne rekrutteringsportal. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ledige stillinger

Vores værdier

Vores hverdag i DHL er bygget op omkring ordene ”Respect & Results”. Dette kommer til udtryk ved, at vi viser respekt overfor vores kunder, vores medarbejder og vores investorer, ved at forstå deres behov og møde deres forventninger. Vi er overbeviste om, at ved at kombinere ”Respect & Results” som grundlæggende nøgleord i alt hvad vi gør, kan vi realisere vores ambitiøse strategi for 2020.

Vi tror på, at virksomheder med engagerede medarbejdere skaber højere produktivitet og profitabilitet. I DHL Freight lever vi efter vores værdisæt som er ”Passion, Pace, Power, Pride”.
Faglig stolthed kombineret med samarbejde på tværs, nationalt som internationalt, er grundlæggende egenskaber i vores handlingsorienterede hverdag.

Kort sagt, i DHL Freight møder du passionerede medarbejdere, som har fokus på de bedste handler og at yde en excellent kundeservice.

Head
Heart
Guts

Elev i DHL Freight

Som elev i DHL Freight får du mulighed for at komme med på en spændende rejse og du bliver en del af et stort elevteam. Vores elever har specialer inden for ”Spedition og Shipping”, "Administration", ”Økonomi” og "Lager og Logistik".

Vi lægger vægt på, at give dig den bedst mulige uddannelse, en bred erfaring samt et stærkt netværk. Vi tilbyder dig en praktisk orienteret 2-årig uddannelse inklusiv 8-10 ugers skoleophold.

Du vil få tilknyttet en fast mentor, som bliver dit faste holdepunkt igennem din elevuddannelse. Din mentor er til rådighed for individuel sparring og vil stå for fælles elevopfølgning efter eksempelvis endt skoleophold. Dertil vil din mentor være til rådighed ved udarbejdelsen af din afsluttende fagprøve.

Ved endt elevtid er ambitionen, at kunne tilbyde dig fastansættelse med et videre uddannelsesforløb inden for spedition eller ledelse.


local_shipping
Speditørelever
laptop_chromebook
Administrations-elever
monetization_on
Økonomielev

Vi søger lige nu elever til følgende stillinger

local_shipping
Speditørelev til DHL Freight, Esbjerg arrow_forward
local_shipping
2 Speditørelever til DHL Freight, Padborg arrow_forward
laptop_chromebook
Administrationselev til DHL Freight, Taulov arrow_forward
laptop_chromebook
Administrationselev til DHL Freight, Brøndby arrow_forward
monetization_on
Økonomielev til DHL Freight, Brøndby arrow_forward

Vores ledelsesværdier

For at kunne realisere vores ambitiøse strategi for 2020, har vi brug for excellente ledere. DP DHL har derfor udviklet 3 ledelsesværdier baseret på princippet i at lede med ”Head, Heart and Guts”. I DHL Freight Danmark betyder dette:

Head: Vi er resultatorienteret, hvorfor vi altid stræber efter at udvikle og bruge vores kompetencer bedst muligt.
”Get better where you‘re already good.“ 

Heart: I hverdagen sikrer vi, at synliggøre formålet med vores arbejde samt at skabe og give tillid til hinanden.
”Trust holds everything together!“

Guts: Én ting som er helt sikkert er, at forandringer er det eneste konstante. Vi skal derfor turde at prioritere og tilgå forandringer med et positivt mindset. ”Turn roadblocks into stepping stones.”

sentiment_satisfied_alt
Join arrow_forward
sentiment_satisfied_alt
Join arrow_forward
sentiment_satisfied_alt
Join arrow_forward


Hvad kræver det at blive elev i DHL Freight?

For at blive elev i DHL Freight skal du have bestået:

 - EUX med fagretning kontor

 - HHX, HTX eller STX, suppleret med den adgangsgivende 5 eller 10 ugers supplerende uddannelse

Vi forventer dertil, at du har bestået dansk, engelsk og matematik med en minimumskarakter på 4. Din alder spiller ingen rolle for os, da både elever under 25 år samt voksenelever udgør en naturlig del af hverdagen hos os. 

Mød os
Michael Delcomyn
Key Account Manager
Susanne Lauritzen
Disponent
Jacob Lykke
Teamlead
Hvad laver en Disponent hos DHL Freight?

Jobbet som disponent går i al sin enkelthed ud på at løse kundernes transportbehov. At sørge for afhentning og levering af gods på det tidspunkt, hvor kunden ønsker det.

Vores hverdag i speditionsafdelingen er præget af et internationalt miljø, hvor vi hver dag kommunikerer med mange mennesker, såvel indenfor som uden for landets grænser.

Noget af det som kendetegner job i DHL Freight, og som jeg sætter meget pris på er begrebet ”frihed under ansvar”. Det er et udtryk for, at virksomheden har tillid til sine medarbejdere. Tillid til at medarbejderne er i stand til at træffe de rigtige beslutninger.

Jeg vil til enhver tid anbefale DHL Freight som arbejdsplads. Ikke mindst hvis du kan lide at organisere og planlægge, og hvis du synes om en hverdag fyldt med nye udfordringer.

— Disponent, Susanne Lauritzen
Hvad laver en Teamlead ved DHL?

”Som Teamleder er du det naturlige bindeled mellem ledelsen og operationen. Det bedste ved at sidde i denne position er, at du er med i beslutningerne, samt har en stor indflydelse på at få ledelesens ideer ført ud i livet. 

Du har ”hands on” på processen, da det er dig som skal følge op på, at dit team får tingene til at ske i den daglige drift. Samtidig er det en alsidig position, da du både er ansvarlig for en operation, men samtidig også er en del af teamet.”

— Teamlead, Jacob LykkeHvad er det fedeste ved at være Key Account Manager hos DHL? 


- Michael Delcomyn, Key Account Manager 

250+
Engagerede medarbejdere
520.000+
Medarbejdere på verdensplan
1.032.956
Antal sendinger i Danmark 2017

Verdens mest internationale virksomhed

Deutsche Post DHL er repræsenteret i over 220 lande og territorier verden over og dermed er Deutsche Post DHL verdens mest internationale virksomhed. Med 520.000+ medarbejdere på verdensplan kan vi tilbyde enhver logistikløsning tilpasset vores kunders behov.

I 2017 flyttede DHL Freight, Danmark 2.348.051 tons gods for vores kunder. Det svarer til 1.032.956 sendinger fordelt på 93.673 lastbiler. 

Vi kan ikke flytte så meget gods som enkelte individer, hvorfor vi er stolte af, af være en del af en vinderkultur, hvor et internationalt netværk, samarbejde på tværs og fokus på de rigtige løsninger, er udgangspunktet for alt hvad vi laver.

Vi tager ansvar for vores samfund og miljø

I DHL finder vi det naturligt at leve ansvarligt og at respektere det omgivende samfund og vores miljø.

I tråd med vores motto „Living Responsibility“ fokuserer vi på miljøbeskyttelse, katastrofestyring og uddannelse, og vi bakker op om medarbejdernes engagement i frivilligt arbejde. Som medarbejder i DHL Freight kan du hver eneste dag være stolt af det, som vi opnår i fællesskab.

Vi har ligeledes de grønne løsninger for øje og arbejder aktivt med at optimere transportruter. Vi ser løbende på forskellige metoder til at reducere klimaskadelige CO2-udledninger og andre miljøpåvirkninger ved godstransport og -opbevaring.

Grundlæggende oplysninger

Virksomhedsnavn: DHL Freight (Denmark) A/S 

Branche: Logistik 

Størrelse: (Large, medium, small size) Medium Lokation: Danmark 

Kontakt oplysninger

Telefonnummer: +45 70130180 

E-mail: DK.Freight.HR@dhl.com 

Link til officiel website: http://www.dhl.dk/da.html